Startpagina             contact

links

(alle commerciele linken zijn verwijderd tenzij de eigenaar iets aan sponsoring van deze site heeft gedaan.)

 

 
Manual: Technical Manual TM 9-879 Harley Davidson WLA
Liberator onderdelen zijn er zat te vinden maar misschien is het wel handig om ze even op een rijtje te zetten.
Motormechanica:

Er is een webshop maar even bellen met Kees of Tina is vaak sneller en dan weet je zeker dat je de juiste spullen krijgt.
   
American Bikeshop:

Geen specifieke Liberator zaak maar snelle en goede service als ze onderdelen hebben.
   
Willem Boon:

Ongetwijfeld een verrassende sortering originele onderdelen. Is wel handig als je de originele nummers weet. Beetje onpersoonlijke maar correcte service. Niet de goedkoopste.
   
45 Flatheadservice:

Jong en van deze tijd. Moet zijn plekje nog waarmaken. Snelle en prima internetsite.
   
Feelders:

Heeft altijd wel wat. Gewoon er heen gaan en kijken en zoeken. Goed adres om spullen van motorcyclestorehouse bestellen omdat die niet aan particulieren leveren.
   
45 Parts, Larry Elias:

Veel onderdelen, beetje ingewikkelde en ouderwetse site. Larry staat gelijk aan perfectie, altijd goed. Zit tegenwoordig in Leerdam.
   
Samwel:

Grootgrutter in (vaak Poolse) onderdelen. Geliefd en verguisd. Onderdelen niet te koop voor particulieren. Gemiste kans.
   
Dijkshoorn: http://www.prostreetholland.com/10a/Art ... epper.html

Weet alles over de flatheads en kan ook alles leveren. Heeft een gezonde moderne kijk op die oude troep
   
Gerard: hdwl1948@gmail.com
Spaakt wielen en kan ze uitdraaien voor de nieuwe SKF lagers. Hij is een van de weinigen die dat doet en hij maak ook hele nieuwe wielen van een versleten naaf met garantie natuurlijk.
   
Hoekstra:

Weet veel en heeft veel onderdelen. Is niet de goedkoopste. Saaie en wat achterhaalde site.
   
Marktplaats:
Er zitten een paar jongens die veel Liberator spullen verkopen. Zoeken naar WLA, komen ze vanzelf bovendrijven. Als ze hun link hierbij willen hebben moeten ze dat even doorgeven. Staan ook vaak op Speurders.nl
   
Ebay:
Onuitputtelijke bron maar de verzendkosten (uit US) zijn inmiddels hoger dan de aanschafprijzen. In Duitsland is wel veel te vinden. Ga dan naar de startpagina van Ebay en onderaan de pagina is een link naar de Duitse uitvoering. Zoekstring "WLA 750" geeft veel resultaat.
Wie meer zinvolle adressen heeft kan dat doorgeven dan zet ik ze er bij.

 

Het verzamelen van alle gegevens op dese site hebben mij veel moeite, tijd en geld gekost. Als u iets van deze site wilt gebruiken is het de gewoonte om daar toestemming voor te vragen. COPYRIGHT on all pages.

Collecting this information took me a long time and a lot of energy. When you want to use some, please ask. Always place the name and link of the Condorclub Holland.