Kawasaki GT550 1989

Het houdt nooit op. Het gaat maar door. Heb ik mij nog zo voorgenomen even niets meer te kopen en eerst de projecten af te maken die er lopen.

Kom ik deze schuurvondst tegen. Drie straten van mij vandaan. Goed verhaal er bij en compleet. Geen duidelijke doorgeroeste zaken zo op het eerste gezicht.

Maar wat loop ik voor een risico? Alleen de onderdelen zijn het al waard.

Voorlopig gaat hij even in de hoek voordat ik tijd heb om te kijken of hij wil lopen. Hij heeft maar vier jaar stilgestaan.
Zo, die is binnen, letterlijk. Jammer dat het regende. Nu is alle stof van vier jaar stalling weg. Had graag nog wat foto's gemaakt van zijn deplorabele toestand. Nu ziet hij er te mooi uit. Voorlopig mag hij even genieten van het gezelschap andere projecten tot hij aan de beurt is.
 
Eerst maar eens de hogedrukspuit er op. Altijd mooie foto's met een natte motor. Eerste indruk: nette motor.
 
De gebruikelijke foto voor het huis. Imposante en zware motor voor zijn 550cc. Onderdelen boek en manual besteld, kunnen we aan de gang met dit tussendoortje. Carburateurs lekken, dat weet ik al.
 
Hij moest vandaag even buiten slapen vanwege de stank nadat ik hem even probeerde te starten. Een week later kwam er een ander project binnenwaaien dus moest deze prachtige motor weer het veld ruimen. Het werd gewoon weer te vol. Gebeurt nou elke keer weer. Jammer maar er zijn er genoeg. Hij vond al snel weer een andere eigenaar.
 
This site is designed and made by Ben van Helden copyright on all pages