HONDA SILVER WING 2001
 
blog style
 
Eind juli kreeg ik een tip over een andere motor die ik graag wil hebben. Er is in mijn sleutelhok een regel waar ik mij zoveel mogelijk aan wil houden om het niet uit de hand te laten lopen. "En er in, n er uit". Daarom ging deze prettige scooter weer naar een nieuwe eigenaar.
 
04-06-2016
Eerste rondje gereden. Hij is nog niet verzekerd dus het was niet veel. Tja, wat zal ik er van zeggen. Eigenlijk is het een auto op twee wielen. Alles zit er op wat een auto ook heeft behalve dan een dak. Automaat, boordcomputer, bagageruimte, handrem, starten en meteen lopen. Het is echt heel wat anders dan op een Harley stappen. Dat is werken maar dit is luxe. Heerlijk. Alles werkt soepel en gemakkelijk. Alles zit op de goede plek en hij gaat echt als je even gas geeft. De top zit rond de 170 km/uur. Dat is toch niet niks. We gaan hem de komende dagen even nalopen want een manual was zo gevonden op internet. Of hij blijft? Wie zal het zeggen.
.
 
03-06-2016
Vandaag kreeg ik een Honda Silverwing aangeboden met 45000 op de teller. Wat moet je nu met een scooter? Wat moet ik nu met een scooter? Geen idee. Wordt dus tijd om dat eens uit te proberen.
. .
 

 
 
 

This site is designed and made by Ben van Helden copyright on all pages