HARLEY-DAVIDSON SOFTAIL HERITAGE 2004
LET OP: veel infomatie en foto's is gewoon op internet gevonden.
 
Dit verhaal is geschreven in 2019 als waarschuwing. Omdat Adrie Groenen, ook wel Ad Groenen, Adriaan Groenen, Adrianus of AFM Groenen genoemd een boefje is. Koop dus nooit een voertuig motor van of aan hem.  Hij gebruikt ook de naam Devlugge of Ad Devlugge. Zijn volledige naam is: Adrianus Franciscus Maria Groenen. Alles speelt zich af in de regio Eindhoven en Neerpelt in BelgiŽ.
 
updates
 
update 26-12-2022. Een boef verliest nooit zijn streken. Nu adverteerd hij op 2ehands.be in BelgiŽ onder de naam Pelt. Foto's zijn gemaakt in Valkenswaard.
update 12-2021. Blijkbaar koopt hij nog steeds voertuigen vanuit BelgiŽ en hij gebruikt een witte Mercedesbus met Belgisch kenteken. Vreemd genoeg geeft hij een vrijwaringsbewijs af van een bedrijf in Valkenswaard. "Car Sales Valkenwaard". Wat zijn relatie is met het bedrijf is mij niet bekend maar via dit bedrijfheeft hij toegang tot dealer sites waar je voertuigen kunt inkopen.
update 11-2020: Het ziet er naar uit dat het telefoonnummer dat het boefje gebruikte bij het bedrog van Motorcentrum Eindhoven nog steeds in gebruik is bij Adrie en Rian(?) (Automobielbedrijf  Rie-Bo?)
update 7-2020: Mijnheer Adrianus Groenen is weer gevonden. Hij verkoopt nu als WILLEM op Marktplaats en als "devlugge" op Catawiki.
update 6-2020: Mijnheer Adrianus Groenen is weer van de aardbodem aan het verdwijnen.
 
HET VERHAAL:
De aankoop van een motor die niet doorging.
Ik zat al een tijdje zonder Harley. Dat was mij niet vaak overkomen in meer dan vijftig jaar motorrijden. Maar ik kon mijn prachtige Deuce verkopen dus ging die naar een liefhebber. Ik kocht een opknapper Sportster en maakte die in orde. Maar ja, die dus was zo klaar. Weg Sportster en op zoek naar een “echte brommert”. Een paar weken op internet gezocht en de prijzen vergeleken om de markt te verkennen. 
 
Op zaterdag 29 juni er op uitgetrokken om een vijftal motoren te gaan bekijken. Natuurlijk verscheen er op vrijdagavond een prachtige motor op MP. Helaas in BelgiŽ. Reisschema omgegooid en op pad gegaan. De eerste verkoper in de buurt van Tilburg bleek een handelaar te zijn die zelf motoren uit de US of Engeland haalde. Prachtige exemplaren. Aan zijn huis te zien deed hij goede zaken. Hij zag mij keurig op de afgesproken tijd arriveren en keek mij wat verwonderlijk aan. "Wat komt U doen?". Was het mijn grijze haar? Mijn leeftijd? Wat zou ik nou komen doen? Ik vertelde hem vriendelijk dat ik met hem had afgesproken om op deze tijd naar een rode Softail te komen kijken. Och nee, was zijn reactie, "die heb ik gisteren net verkocht". De vrijdagavond motor in gedachten was ik eigenlijk blij dat hij dat gedaan had. Na wat excuses en smoesjes van zijn kant maar weer op weg gegaan.
 
Op naar NEERPELT in BelgiŽ. Het  adres was in zo’n typische Belgische wijk waar Nederlandse belastingontduikers graag een huis kopen of huren. Dat had mij al moeten waarschuwen. Bij het huis aangekomen stond er een zwarte Mercedes op de oprit en verderop een flinke witte bus. Weer een signaal waar ik op had moeten letten. Achteraf gezien dan.
 
De eigenaar kwam door de garage naar buiten en stelde zich voor. Ging te vlug om zijn naam te onthouden maar laten we hem maar Ad Devlugge noemen. Dat is toch niet zijn ware naam. In de garage stond het onderwerp van mijn belangstelling naast een V-Rod zoals geen enkele Harley rijder er een wil hebben. Aan de andere kant een mint BMW R50 of 60. Goed gezelschap voor “mijn” Softail. Ad duwde de Softail naar buiten in het zonlicht alwaar de bike er nog mooier uitzag dan op de foto’s. Ik ben er toen wat omheen gelopen. Hier en daar wat dingen gevoeld en bekeken en vroeg hem naar het verhaal achter de motor. Ik heb al veel motoren gekocht en vind het verhaal er achter belangrijk. Je kunt toch niet in ťťn oogopslag zien hoe goed of slecht een motor is.
 
Adje startte de motor en door de injectie kroop hij snel in de toeren waardoor het moeilijk was om bijgeluiden te horen. Tussendoor vertelde hij nog dat hij in de “logistiek” werkte. De Softail was zijn eigen motor en hij had de zwarte V-Rod net gekocht. De BMW had hij al jaren staan en bleef “in de familie”. Ik was moe van de reis dus sprak met hem af dat ik er even over zou nadenken. Meestal zeg ik meteen ja of nee. Nog even wat info uitgewisseld over welke bank we beiden hadden en weg was ik. Thuis nog even naar de foto’s gekeken en hem een SMS gestuurd met de mededeling dat we een deal hadden. Ik heb toen een deel van de koopsom naar zijn bankrekening overgemaakt. Helaas veel te veel.
 
Die avond kriebelde er toch iets in de onderbuik. Had ik te vlug geld overgemaakt of teveel?  Achter de computer gedoken om te kijken of de heer Devlugge ergens te vinden was. Opmerkelijk genoeg was er erg weinig over hem te vinden. Dat had ik beter eerder kunnen weten. Toen maar eens gezocht op zijn telefoonnummer. Daar kwam wat info bovendrijven. Zijn telefoonnummer was van een motorbedrijf in Luyksgestel. Naam van de zaak was GROENEN MOTOREN. Gespecialiseerd in sloopauto’s en schade motoren. Daar kwam toch heel wat bovendrijven maar dat las ik liever niet. Devlugge bleek dus eigenlijk Adrie of Adriaan Groenen te zijn en die had een niet zo beste naam opgebouwd met handel in opknappers.
 
Via een doorgelinkte site vond ik een prachtige zwarte V-Rod te koop met precies dezelfde kachelpijp uitlaat als die in de garage in BelgiŽ.  Wat deed die V-Rod in zijn garage in BelgiŽ terwijl die gewoon te koop stond bij GROENEN MOTOREN in Luyksgestel? Verder vond ik een krantenartikel uit 2011 waarin iemand met dezelfde naam werd veroordeeld tot elf maanden gevangenisstraf voor het handelen in gestolen voertuigen. Later kwam ik er achter dat het iets te maken had met de verkoop van 70 gestolen motoren uit MOTORCENTRUM EINDHOVEN. Zie beneden voor meer daarover.
 
Inmiddels was er al veel mailverkeer geweest waarin hij verzocht om het resterende bedrag over te maken. Hij kon de motor in Eindhoven afleveren. Ik zocht dat adres op en kwam terecht vlak bij de ingang van de Milieustraat. Vreemde plek om een motor af te leveren. Er waren meer bedrijfsgebouwen om een parkeerterreintje. Hij had dus gezegd daar te werken. Ik moest in een zwart gebouw zijn. Maar daar zat een heel ander bedrijf in. Die maar eens gebeld en die waren daar dus al een jaar weg. De foto's op Google zijn vaak een jaar of meer oud. Weer verder gezocht en een makelaar gevonden die dat pand te koop had. Makelaar vertelde dat hij het tijdelijk verhuurd had aan een handelaar die daar zijn voorraad had staan. Adres was overigens Lodewijkstraat 46 in Eindhoven maar daarover zo meer. Daar kon ik eerst niets over vinden omdat Adrie een ander nummer had opgegeven.
 
Ik sprak af dat ik de motor op woensdag om tien uur op zou komen halen in Eindhoven en de rest cash zal meenemen. Daar kreeg ik spijt van omdat dat nu niet bepaald veilig is als je de verhalen mag geloven over motorkopers die overvallen zijn. Inmiddels was duidelijk dat Adrie niet verweten kan worden dat hij een soepel karakter heeft en van communicatie houd. Onderhandeling gingen nogal stroef. Zijn mailtjes waren kort, erg kort. Ik heb hem toen geschreven dat ik van de koop wil afzien maar dat wilde hij niet horen. Heb toen gezegd dat ik dan de motor kwam ophalen op de afgesproken tijd en het geld ter plekke over zal maken als de motor in mijn bus stond. Overschrijven kon daarna wel. Daar was hij het niet mee eens.
 
Schoorvoetend gaf hij toestemming dat ik een contract zal opmaken waarin stond dat ik de motor ga laten keuren, op mijn kosten, en dat hij die zou terugnemen als het om een schademotor zou gaan of als er iets niet klopte met de motor. Zag het niet gebeuren maar dan had ik nog iets. Toen moest de afspraak ineens een uur eerder want hij moest weg. Hij keurde het koopcontract min of meer goed maar geen wonder want hij gebruikte toch zijn schuilnaaam A. Devlugge. Hij was het niet eens met mijn voorstel om de motor bij een dealer te laten keuren maar bij de ANWB vond hij prima. Alleen die doen dat al lang niet meer en dat wist hij heel goed. De nieuwe afspraak kon niet door mij gehaald worden omdat ik de gehuurde bus pas om 8 uur kon ophalen en dan kun je niet om negen uur in Eindhoven zijn.
 
Met alle informatie die ik inmiddels had gevonden, ook wat ik hier niet beschreven heb, besloot ik om de koop niet door te laten gaan. Het was alsof ik tegen een muur aan mailde. Heb hem dus meerdere keren een mail gestuurd met de boodschap dat ik afzag van de koop en dat hij dus het geld terug moest storten. De avond voor het ophalen vroeg hij nog gewoon of ik de motor kwam halen. Wat later meldde Adrie nog dat hij even twee weken op vakantie ging. Toen werd het tijd om een advocaat in te gaan schakelen.
 
Waarom vertrouwde ik het niet meer? Ik ben hem dus gaan zoeken op internet en onderstaande vond ik allemaal. Hij woont op de Woudweg 39 Neerpelt, daar ben ik de motor gaan bekijken. Adrie gaf later toe dat hij "iets" te maken had met GROENEN MOTOREN  in Luyksgestel. Daar zat eerder MOTORCENTRUM EINDHOVEN. Nu zit er een bedrijf genaamd STARGROEP BV. Dat is een bedrijf met als hoofddoel "vermogensbeheer". Een vreemd woord in relatie met dit verhaal. Daar staat ook ingeschreven een bedrijf genaamd DEVLUGGE. Hij gebruikte de naam Ad Devlugge. De winkel van MOTORCENTRUM EINDHOVEN zat op de Lodewijkstraat 46 in Eindhoven. Precies daar moest ik de motor gaan ophalen.
 
GROENEN MOTOREN is officieŽl opgeheven in november 2015 maar er is nog steeds een site waarop hij soms motoren verkoopt via www.schadeautos.nl. Het telefoon nummer en emailadres dat daar op staat (stond) is van een bedrijf dat “Devlugge” heet op de dorpsstraat 143 in Luyksgestel. Verkoopruimte van MOTORCENTRUM EINDHOVEN was dus op Lodewijkstraat 46 in Eindhoven. Daar zat in 2019 nog een motorbedrijf die zich “Eindhoven Motorcentrum” noemt. Volgens de verhurende makelaar is het een opslagruimte voor motoren. Met andere woorden, hij gaat gewoon door maar nu uit BelgiŽ.
 
Inmiddels (eind 2019) ben ik 1095 euro advocaatkosten kwijt en nog steeds geen geld terug gekregen. Brieven zijn door de advocaat naar hem verstuurd maar geen enkele reaktie daarop anders dan dat ik de motor moest kopen. Met de politie gebeld over aangifte maar die gaven mij weinig kans zolang het niet te bewijzen valt dat hij de motor in belgiŽ heeft verkocht. Want dat is een strafbaar feit. Hij heeft hem wel verkocht dus is hij in overtreding daarmee.
Ondertussen verkocht hij toen nog motoren op internet met gebruik van zijn oude handelsnamen GROENEN MOTOREN en MOTORCENTRUM EINDHOVEN hoewel dat nu dan EINDHOVEN MOTORCENTRUM heet. Op Markplaats noemde hij zich XIK en RGS voor zover ik kan achterhalen. Het is mij gelukt om zijn motoren van MOTOSALE.nl af te laten halen. Dan is er nog een vreemde link met GERVEN MOTOREN. Contact met de eigenaar daarvan leverde de opmerking op dat ze niets "meer" te maken hadden met Adrie.
 
Wat waren de leugens:
# Hij noemde zich Ad of Adrie Devlugge, zijn naam Adrie of Adriaan Groenen.
# Hij werkte niet in de logistiek zoals hij zei.
# Hij vertelde dat dit zijn eigen motor was maar het was handelsvoorraad.
# De V-Rod in de garage was ook handel want die stond op internet te koop.
# De BMW stond een paar weken later ook te koop. "gaat nooit weg" zei hij nog tegen mij.
# De opgegeven bankrekening was niet van hem persoonlijk maar van firma devlugge.
# ik mocht de motor laten keuren bij de ANWB maar die doen dat al jaren niet meer en dat wist hij.
# Het telefoonnummer was niet van hem persoonlijk maar van een zaak genaamd "devlugge".
# Hij heeft niet duidelijk gemaakt dat het geen gestolen of schademotor was.
# Hij heeft niet aangetoond dat de kilometerstand de juiste was.
# Hij heeft niet verteld dat het ophaaladres een opslagplaats van motoren was waar een beruchte motorzaak zat. Hij loog over het juiste nummer van het afhaaladres.
# Hij wilde absoluut geen keuring door een Harley expert.
 
Toen ik wat later hoorde dat hij de motor verkocht had in BelgiŽ heb ik een advertentie gezet op 2ehands. Kreeg al snel antwoord. Tekst spreekt voor zich.

Ronny V: goeie morgen, ik heb deze moto gekocht enkele weken terug , hoe kan ik u helpen ? 

Ben: Hoi Ronny, het is een heel verhaal. In het kort. Ik had de motor bij Ad gekocht en aanbetaald. Hij weigerde aanvullende informatie te geven. Hij heeft hem toen in BelgiŽ verkocht en ik ben mijn geld kwijt. Ik ben benieuwd hoe de technische staat is.

Ronny: Goede morgen Ben, spijtig deze te horen da ge uw centjes kwijt bent. Heb deze idd gekocht van AD zonder problemen, tot ik naar de douane hem ging inklaren, blijkbaar geen conformetybewijs, naar Harley gegaan om er ťťn aan te vragen ( 200€ ) mag er maandag al om gaan , gister op 70 km van mijn huis wou ie niet meer starten , dan maar met de trein en achter een aanhangwagen de moto opgehaald, blijkbaar laad de batterij niet, dus alternator stuk, als ook de batterij. Heb 8000€ betaald voor de fiets

Ben: Ad is een boefje die goed weet hoe hij met de wet om gaat. Ik hoop wel dat je blij bent met je motor. Hij is prachtig. Misschien is een nieuwe accu de oplossing. Ik weet niet hoe het is in BelgiŽ maar in Nederland kun je de kosten verhalen bij de verkoper. Succes en veel plezier van je motor.
 
Naschrift oktober 2019: Inmiddels is het zover dat Adrie niet meer reageert op mailtjes, smsjes enzovoorts. Hij zet ook geen advertenties meer op Marktplaats of andere sites onder de bekende namen. Voor zover ik dat kan achterhalen dan. Hij is zich aan het terugtrekken. Vraag mij wel af waarom. Komen we vast wel weer achter, ik blijf hem volgen. Hij beseft nog steeds niet dat een "onverschuldigde betaling" terug gegeven moet worden en dat hij in overtreding is. Door in BelgiŽ te wonen wordt het vanuit Nederland wat moeilijk om een incassobureau op hem af te sturen dus ben ik gestopt om de advocaat verder aan te houden. De kosten werden dan hoger dan de hele motor kost. Hieronder de verantwoording van de informatie die ik gevonden heb.
 
Naschrift juni 2020: Adrianus Groenen is spoorloos verdwenen. Geen advertenties meer op Marktplaats, 2eHands en andere sites te vinden. Zelfs zijn sitenamen werken niet meer. Wat zou hij aan het uitspoken zijn. STARGROEP B.V. lijkt nog wel te bestaan maar komen geen reakties van.
 
PROFIEL VAN EEN BOEF DIE MOTOREN VERKOOPT
 
Dorpsstraat 34 Luyksgestel
 
De BV-tjes van Adrie Groenen (zijn) waren gevestigd op dit adres.

"STARGROEP BV" opgericht maart 2013.
"GROENEN MOTOREN", opgericht april 2013.
"DEVLUGGE".
"MOTORCENTRUM EINDHOVEN"

Stargroep BV heeft als hoofddoel financieŽl beheer en is een holding. Het huis stond in 2016 te koop maar of het verkocht is en aan wie is mij niet bekend. Kan zijn dat het nog gewoon ten dienste staat van Stargroep BV, cq Adrie Groenen. Groenen Motoren en Devlugge staan nog steeds op internet op dit adres hoewel ze niet meer bestaan.
 
GROENEN MOTOREN heeft een beruchte naam opgebouwd in motorland. Is genoeg over geschreven op verschillende forums.
Het bedrijf is per 25-11-2014 opgeheven maar staat nog steeds op internet. Adrie gebruikt de naam ook nog steeds (2020) om motoren te verkopen. Dat deed hij door de naam door te linken naar schadeautos.nl. Een beetje raar is dat wel voor een bedrijf dat gesloten is omdat de financiŽle middelen ontbraken. Inmiddels (2020) zijn alle advertenties verdwenen van deze site.
 
Een andere naam die Adrie Groenen gebruikt is Ad Devlugge. Hij had (heeft) een bedrijf van deze naam maar ook "Devlugge" wordt nog steeds gebruikt hoewel dit bedrijf is uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. Maar er is later weer een nieuw bedrijf met dezelfde naam ingeschreven. Onder de naam Ad Devlugge probeerde hij mij een motor te verkopen die later niet in orde bleek te zijn zoals hierboven te lezen is. Het kan dus heel goed zijn dat dit adres ook niet meer klopt omdat hij tegenwoordig in BelgiŽ woont en "zaken" doet maar voorlopig wordt alles verkocht vanaf dit adres.
 
Ook op de site van Oozo is nog gewoon te lezen dat het bedrijf bestaat.

Het lijkt er op dat alle activiteiten van ons boefje zich hebben verplaatst naar zijn andere adres en dat dit pand verkocht is. Andere adres zit in dezelfde straat. Dorpsstraat 143.
 
Dorpsstraat 143, Luyksgestel
 
Het andere rovershol zit dus op nummer 143 in dezelfde straat en plaats. Ook dit adres wordt genoemd in verband met bovengenoemde BV-s van Adrie Groenen. Foto's die hij gebruikte op internet zijn gemaakt voor de deur van dit bedrijf in Luyksgestel. Dorpsstraat 143. Hier was dus ooit GROENEN MOTOREN gevestigd. Het bedrijf heet nu Automobielbedrijf  Rie-Bo, Dorpsstraat 143, 5575 AG, Luyksgestel. Is niets over te vinden op internet behalve een aanvraag voor een sloopvergunning. Rie-Bo heeft maar heel kort bestaan.
 
In 2015 gingen beide bedrijven van Groenen dicht wegens het ontbreken van financiŽle middelen. In datzelfde jaar stond dit huis te koop in BelgiŽ waar ik de motor heb bekeken. Het is voor mij niet te achterhalen wie de eigenaar is maar ik heb drie namen gevonden op dat adres. Eťn heeft er een telefoonnummer waar met ADRIE wordt opgenomen.
 
Ook dit is een bewoner van hetzelfde adres in NEERPELT waar Adrie zijn motoren verkoopt. Verder staat er nog iemand met de naam Toos van Lith op dat adres. Wie dat zijn weet ik (nog) niet maar daar komen we nog wel achter.
 
Lodewijkstraat 46 5652AC Eindhoven
 
Op dit adres was een vermaarde motorzaak MOTORCENTRUM EINDHOVEN gevestigd die nu niet bepaald een betrouwbare naam heeft opgebouwd. Dat was dus de plek waar ik mijn motor moest ophalen maar dat wist ik toen nog niet. Op internet is er wel wat over te vinden. Hieronder een verhaal op Motor Forum uit 2006 over MOTORCENTRUM EINDHOVEN, ook wel MCE genoemd. Om maar even te laten zien waar Ad Devlugge oftewel Adrie Groenen mee bezig is. Waarschijnlijk was het achter het hek rechts de ingang want als je het adres intikt kom je bij de achterkant terecht.
 
 
Ik kwam er in 2020 achter dat Motorcentrum Eindhoven nog gewoon adverteerde op internet met motoren op www.motosale.nl. De foto's van die motoren waren gemaakt voor de deur van GERVEN MOTOREN. Dat is toch wel erg opmerkelijk. Gelukkig heeft de webmaster de motoren eraf gegooid. 
Hier zijn twee screenshots van MOTOSALE, maar genomen voor de winkel van GERVEN MOTOREN. Contact met de eigenaar van Gerven Motoren  leverde de opmerking op dat ze niets "meer" te maken hadden met Adrie.
Van internet: Luk van Gerven is niet Motorcentrum Eindhoven. MCE is groenen motoren. Weer niet te verwarren met Groen motoren oftwel Groeneveld in Son). Luk was een zelfstandig monteur die in het pand van MCE een zaak begon. later is hij in hetzelfde pand ook Ducati's gaan verkopen.
 
Www.schadeautos.nl heeft niets gedaan hoewel hij dat beloofde. Doorlinken is ook moeilijk te bestrijden. Als je dus op Groenen Motoren zoekt kwam je op schadeautos.nl terecht. Op mijn verzoek om de pagina's te verwijderen werd niet ingegaan. Zo kun je dus gemakkelijk een niet bestaande motorzaak een beetje officieel maken en geef je alle ruimte om te rommelen.

Update februari 2020. Adje verkoopt nog steeds motoren vanaf dit adres. Dorpsstraat 143, Luyksgestel
 
Ook op Marktplaats is (was) Adrie Groenen bezig en gebruikt de schuilnamen XLK en RGS, gevestigd in Eindhoven. Is te zien aan de camper die te koop staat. Update juni 2020. Inmiddels heeft hij alle advertenties verwijderd op Marktplaats, 2eHands en schadeauto's. Ben benieuwd waar hij nu weer mee bezig is.
 
18-7-2020: En kijk nou eens, Adrie duikt weer op. Nu als Willem op Marktplaats en devlugge op Catawiki.
 
26-12-22: hij gaat weer verder op 2ehands nu met de naam PELT. Foto's zijn genomen in Valkenswaard.
 
Hieronder alle info die ik kon vinden over dit boefje.
Stargroup BV Dorpsstraat 143 5575AG  Luyksgestel kvk 17169886 040-2920705 vermogensbeheer
De Vlugge Dorpsstraat 143 5575AG Luyksgestel kvk 60051930 06-83795566 ingeschreven kvk
De Vlugge Dorpsstraat 143 5575AG Luyksgestel kvk 60051868   uitgeschreven kvk
Groenen Motoren Dorpsstraat 143 5575AG Luyksgestel kvk 17078788 06-53993500 uitgeschreven kvk
Automobielbedrijf  Rie-Bo Dorpsstraat 143 5575AG Luyksgestel kvk 17050015 049-7541653 uitgeschreven kvk
Groenen Motoren Dorpsstraat 34 5575AE Luyksgestel kvk 17078788   opgeheven in 2015
Motorcentrum Eindhoven Dorpsstraat 34 5575AE Luyksgestel   049-7541536 opgeheven 19-11-2014
Ad de vlugge Woudweg 39 3910 Neerpelt     valse naam
Toos van Lith Woudweg 39 3910 Neerpelt   003211647580 onbekende relatie
Maria Gertruda Petra Stoeldraaijers Woudweg 39 3910 Neerpelt   003211914772 Dit is de vrouw van.
Eindhoven Motorcentrum Lodewijkstraat 46 5652AC Eindhoven   040-2920705 opgeheven  26-11-2014
G Raaijmakers Lodewijkstraat 46 5652AC Eindhoven   040-7505510 onbekende relatie
www.devlugge.eu linkt door naar schadeautos.nl, niet meer
www.devlugge.nl linkt door naar schadeautos.nl, niet meer
www.groenenmotoren.nl linkt door naar schadeautos.nl, niet meer
www.schadeautos.nl verkoop site.
www.motorsale.nl verkoop site heeft alle advertenties van Adrie van de site geggooid.
Van Gerven motoren StŲkskesweg 21 5571 TJ Bergeijk   040-2920705 0497-555404

This site is designed and made by Ben van Helden copyright on all pages